To 24.5. Tapahtumafoorumi

23.04.2018

To 24.5. Tapahtumafoorumi

NYT ETSITÄÄN UUTTA LIIKETOIMINTAA TAPAHTUMIEN AVULLA

Hei Yrittäjä! Haluatko löytää yrityksellesi uutta liiketoimintaa tapahtumista? Elinvoimaa tapahtumista –hanke on pohjoiskarjalaisten tapahtumien ja yritysten Napakymppi, jossa oikeat kumppanit löytävät toisensa!

Hanke starttaa ensimmäisellä Tapahtumafoorumilla, joka järjestetään torstaina 24.5.2018 Joensuun Tiedepuistolla. Tapahtumafoorumissa leivotaan hedelmällisiä kumppanuuksia pohjoiskarjalaisten yritysten sekä liikunta- ja kulttuuritapahtumien kesken.

Asiantuntijavieras alan huipulta

Tapahtumasponsoroinnin huipulta saamme foorumiin puhumaan Sponsorointi & Tapahtumamarkkinointi ry:n toimitusjohtaja Risto Oksasen. Yhteistyön ja tapahtumamarkkinoinnin konkari kertoo tapahtumien ja sponsoroinnin tämän hetken megatrendeistä ja uusista muodoista, sekä mitä mahdollisuuksia niistä on löydettävissä hedelmälliseen yhteistyöhön.

Foorumissa myös yritykset ja tapahtumajärjestäjät pääsevät kohtaamaan toisensa ja päästämään ideoita valloilleen työpajassa. Sinulla Yrittäjä on mahdollista löytää uusia liiketoiminnan ja markkinoinnin avauksia tapahtumien avulla! Loppukeskustelussa työpajat puretaan Risto Oksasen toimiessa kommentaattorina. Tätä tilaisuutta ei kannata missata, jos haluat olla laadukkaan tapahtumatuotannon etujoukoissa Joensuun seudulla.

9.00 Aamukahvit

Elinvoimaa tapahtumista -hankkeen esittely

Katsaus tämän hetken tilanteeseen: yhteenveto huhti-toukokuun aikana tehdystä kyselystä

Esittäytymiset: esittele tapahtumasi tai yrityksesi sekä jokin kehitystoiveesi minuutissa

11.15 Lounas

Risto Oksanen: Tapahtumien ja sponsoroinnin megatrendejä. Uhkia vai mahdollisuuksia?

Työpaja

13.50 Iltapäiväkahvit ja vapaata verkostoitumista

Työpajan purku ja loppukeskustelu

15.30 Tilaisuus päättyy

Risto Oksanen on Sponsorointi & Tapahtumamarkkinointi ry:n toimitusjohtaja. Lisäksi hän toimii muutoksentekijänä Ellun Kanat Oy:ssä.  Hänellä on kymmenien vuosien kokemus usealta eri markkinoinnin ja sponsoroinnin alueelta, mutta on edelleen alan intohimoinen äänenkannattaja ja uuden etsijä.

Oksanen on toiminut mm. Veikkausliigan markkinointijohtajana (2010-2017), mitä ennen hän on toiminut jääkiekon, jalkapallon ja moottoriurheilun parissa erilaisissa markkinointi- ja johtotehtävissä. Kulttuurin puolella Oksanen on konsultoinut mm. Sinfonia Lahtea ja Apocalypticaa. Lisäksi hänen työuraansa sisältyy tietotekniikkaa ja teollisuuden kansainvälistä kauppaa. MBA tutkinnon hän suoritti 2015 Walesin yliopistossa, lopputyönään brändiarvon mittaaminen.

Varmista paikkasi Tapahtumafoorumissa ja ilmoittaudu mukaan täällä. Sata innokkainta (max. 2/organisaatio) mahtuu mukaan. Paikka on Joensuun Tiedepuiston (Länsikatu 15) 3A-rakennuksen 4. kerroksen Temple of Challenge. Nähdään siellä!